Over deze site

van wie is deze site?

De site zoiszuilen is een initiatief van bewoners woonachtig in de Utrechtse wijk Zuilen. Het is een site voor bewoners, maar ook door bewoners. In de redactie zitten bewoners uit de Utrechtse wijk.

kan ik zelf informatie aanleveren?

Ja, het is mogelijk om informatie die belangrijk is voor de bewoners van Zuilen naar de redactie te sturen. Ons mailadres is redactie [at] spam-preventionzoiszuilen.nl Maar de rubrieken "agenda" en "prikbord" kunt u heel eenvoudig zelf vullen met relevante informatie. Indien u een tweet verstuurd met #zuilen erin komt deze automatisch onder de "laatste tweets" op de site te staan.

klopt er iets niet?

Wij doen er uiteraard alles aan om de informatie op de site zo duidelijk en foutloos mogelijk weer te geven. Helaas kan het voorkomen dat informatie ontbreekt of voor de lezers onduidelijk is. Kunt u via de knop contact laten weten als dit volgens u het geval is.

redactie

De redactie wordt gevormd door een groep van enthousiaste bewoners die het leuk vinden om informatie over de mooie wijk Zuilen te delen met de andere bewoners.

copyright

Het copyright van de teksten en foto's behoort toe aan de schrijver van de tekst dan wel aan de fotograaf van de foto.