Workshop Sieraden maken, ook voor beginners

13:00 tot 16:00 | toegang gratis

Locatie: Maliegilde

Houd je van sieraden en lijkt het je leuk ze zelf te (leren) maken? Dat kan bij onze inloop workshop sieraden maken, iedere donderdagmiddag van 13.00-16.00 bij het Maliegilde!

Er is enthousiaste begeleiding aanwezig om je te helpen! Heb je weinig ervaring of juist veel? Je bent van harte welkom!

Tijdens de workshop bedenk je eerst wat je wilt gaan maken. Dit kan een ketting of een armband zijn, maar ook bijvoorbeeld een sleutelhanger of oorbellen. Heb jij nog geen idee? Wij denken graag met je mee en hebben genoeg leuke voorbeelden. Vervolgens ga je aan de slag! Je kunt kiezen uit vele leuke materialen: mooie kralen, hangers, bedeltjes, draden, leer enz. Lukt het je niet het af te krijgen, geen nood, je mag zo vaak terugkomen als je wilt!

De activiteit is gratis voor inwoners van Utrecht. Je betaalt voor het gebruik van materiaal afhankelijk van de gebruikte materialen (van 50 eurocent tot een paar euro). De activiteit is alleen voor volwassenen. Bij het Maliegilde is iedereen welkom. Er zijn ook mensen die voor dagbesteding komen (WMO-indicatie).

Aanmelden is niet nodig, mag wel.

Demkaweg 27- 030-2444871 - maliegilde@wij30.nl

Terug naar overzicht