Actieweek Crowdfunding Kunstzin

Op maandag 9 januari begint de actieweek t.b.v de Crowdfunding voor festival Kunstzin! Festival Kunstzin vindt plaats op zaterdag 28 januari en bestaat uit workshops, optredens en een theaterdiner. Meer info is te vinden op de website: www.verzetdezinnen.nl

Aangezien de cultuurraad van Utrecht de aangevraagde bijdrage voor het festival niet heeft gehonoreerd en geen enkele bijdrage wil leveren met als belangrijkste redenen dat zij het festival te grootstedelijk elitair vinden en dat het aantal artiesten (in totaal 25 optredens over de gehele dag, het is notabene een festival) te hoog vindt. Zijn wij een crowdfunding gestart. Wij willen het festival hoe dan ook door laten gaan al is het alleen al om te laten zien dat dit soort evenementen absoluut wel kunnen in Zuilen en niet alleen in de binnenstad.

Naast de tegenprestaties die sowieso al gedaan worden hebben wij ook speciaal in de periode van 9 - 16 januari extra tegenprestaties. Daarnaast zijn wij deze week ook te vinden op de volgende locaties:

Maandag 9 januari zijn wij vanaf 20:00 uur te vinden in de Parel van Zuilen om in de pauze en na afloop van Tangerine gedichten op maat te typen.

Woensdagmiddag zijn wij tussen 14 en 17 uur te vinden in de foyer van het Zimihctheater in Zuilen en typen daar ook gedichten op maat.

Vrijdag 13 januari kunnen kinderen van 15:45 tot 17:30 uur een theatervoorstelling komen maken in Zimihc. Deelname bedraagt €5,- en aanmelden kan door een mail te sturen naar info(at)verzetdezinnen.nl.

Vrijdagavond 13 januari zijn wij te vinden bij de uitreiking van de Zo is Zuilen award waar ook de wethouder is.

Zaterdag 14 januari zij wij van 11:00 tot 13:30 uur in w.c. Rokade en van 14:00 tot 18:00 in Db's. Bovendien zijn wij vanaf 19:00 uur te vinden in Zimihc waar wij vooraf en na afloop van de Zuilense fanfare gedichten op maat typen.

Extra bonus deze week:

Donatie van €10,-: kaart met foto en gedicht Terschelling, gemaakt door Menno Smit.

Donatie van €25,-: bundel 'Denkend aan Delft' en de eerste 20 donaties krijgen de CD "Schuil" van Zimihc erbij.

Donatie van €50,-: de eerste tien donateurs van dit bedrag krijgen een zeiltocht met bubbels op 10 juni aangeboden en de eerste tien krijgen ook het nieuwe album "Anna vertaalt" van Zimihc.

Donatie van €150,-: DJ BMI draait op jouw feestje (excl. huur apparatuur).

Dit alles uiteraard naast de normale tegenprestaties.

Bovendien krijgen de eerste 10 donateurs vanaf €50,- een passe-partout het festival.

De eerste 25 donateurs van €25,- krijgen een avondkaart voor het festival.

www.voordekunst.nl/projecten/5232

 

Terug naar overzicht