Beoordelen plannen Ondernemersfonds Zuilen

20:00 tot 22:00 | toegang gratis

Locatie: online

Link: na aanmelding via zuilen@vriendinnenvan.nl

Ondernemers en bewoners uit Zuilen kunnen komende maand plannen indienen die bijdragen aan een prettiger en leuker Zuilen of dat bijdraagt aan het verbinden van de Zuilenaren. Ieder jaar worden er plannen ingediend van markten tot kerstverlichting. Ook het Zuilen Deelt Magazine wordt bijvoorbeeld bekostigd uit het Ondernemersfonds.

 

De deadline voor het indienen van plannen staat op vrijdag 20 november. Op maandagavond 30 november 2020 vindt de openbare vergadering over de besteding van het ondernemersfonds plaats. Gezamenlijk wordt besloten welke plannen wel, niet of gedeeltelijk worden bekostigd uit het ondernemersfonds.

Normaal gesproken starten we deze vergadering met een netwerkdiner met als doel om elkaar te leren kennen en een gezamenlijk netwerk op te bouwen. I.v.m. de corona-maatregelen hebben we besloten deze ronde alleen een virtuele bijeenkomst te organiseren waar gestemd kan worden over de ingediende aanvragen. Deze vergadering start om 20.00 uur. Na aanmelden ontvangt u een persoonlijke link waarmee u kan inloggen in de digitale vergaderruimte. We gebruiken hiervoor een gemakkelijk programma dat op alle laptops, ipads en computers werkt. Met de uitnodigingslink ontvangt u ook een uitgebreide instructie over hoe een digitale vergadering in z’n werk gaat. Aanmelden voor deze stemronde kan door een mail te sturen naar: zuilen@vriendinnenvan.nl.

 

Heeft u zelf een plan dat bijdraagt aan de kwaliteit van Zuilen, dat belang dient van ondernemers, pandeigenaren of instellingen en dat u graag (deels) bekostigd zou zien uit het Ondernemersfonds? Stuur het plan, van maximaal 2 A4, naar zuilen@vriendinnenvan.nl. We hopen op veel plannen want er is dit najaar ruim budget in het fonds. Eind komend voorjaar is de volgende stemronde.

Terug naar overzicht