Bij Bosshardt Zuilen genomineerd voor toegankelijkheidsprijs 2018

Toegankelijk zijn voor mensen met een beperking wordt door de gemeente gestimuleerd met o.a.een jaarlijkse prijs met de voor de hand liggende naam: de toegankelijksheidsprijs.  Desalniettemin een goed en belangrijk intiatief daar veel instellingen, organisaties en bedrijven dit nog niet voldoende zijn.

Zowel in letterlijke zin niet, bijvoorbeeld voor mensen die minder mobiel zijn, als voor mensen met bijvoorbeeld autisme of verstandelijke beperking, waarbij men in de communicatie en/of het verstrekken van informatie rekening houdt met de beperkingen van mensen.

Bij Bosshardt Zuilen is èèn van de vijf genomineerden. Het is al jaren een kleurrijke en laagdrempelige ontmoetingsplek in de wijk die toegankelijk is voor jong, oud, arm en rijk, allochtoon of autochtoon en waar mensen terecht kunnen voor ontmoeting, activiteiten of gewoon een luisterend oor.

Vindt u ook dat Bij Bosshardt Zuilen in aanmerking moet komen voor de  toegankelijkheidsprijs 2018 ? U kunt hier stemmen. Natuurlijk ook op èèn van de andere genomineerden.

Terug naar overzicht