Bijeenkomst voor het Ondernemersfonds

Op maandagavond 18 november kunnen ondernemers en organisatie in Zuilen tijdens een gezellig netwerkdiner stemmen op de plannen die zijn aangedragen bij het Ondernemersfonds Zuilen

Er zijn deze ronde meer aanvragen binnengekomen dan dat er budget beschikbaar is. Des te belangrijker om aanwezig te zijn en mee te bepalen waar het fonds aan uitgegeven wordt. Aanvragers houden een korte pitch over hun project. Na alle pitches wordt er gezamenlijk bepaald of het aangevraagde budget (deels) gehonoreerd wordt of niet. Bovendien bespreken we welke samenwerkingsmogelijkheden er binnen Zuilen te maken zijn. 

Na afloop van de stemronde willen we tijd besteden aan de organisatie van Ondernemersfonds Zuilen. Hoe willen we het fonds en de besteding ervan, in 2020 organiseren? 

 Het programma ziet er als volgt uit: 

Inloop 17:45-18:15

Diner en kennismaking 18:15-19:00

Presentaties aanvragen 19:00-19:45

Stemronde 19:45- 20:00

Bespreken toekomst onder genot van een borrel 20:00 - 21:00 

Einde 21:00

 Bent u ook als ondernemer werkzaam in Zuilen, of heeft u bedrijfsruimtes in eigendom? Kom dan ook naar het diner: vergroot uw netwerk en stem op uw favoriete plan(nen). We zijn te gast bij Theeschenkerij De Oogst op de Daalseweg 150 (Stadstuin Zuilen).

Aanmelden kan nog tot en met maandag aanstaande 12 november, via zuilen@vriendinnenvan.nl 

 

Terug naar overzicht