Buurtmobiel ook naar Zuilen en Ondiep

Utrecht- Buurt Mobiel (begonnen als bewonersinitiatief) brengt vanaf 2 september 2016 vervoer en kennis van de voorzieningen in de wijk Overvecht samen. Buurt Mobiel biedt maatwerkvervoer. Dit is plezierig, comfortabel en veilig over korte afstanden. Vrijwilligers besturen de voertuigen en halen mensen thuis op, brengen hen weg of stoppen onderweg om iemand in te laten stappen.

Er zijn geen haltes of vaste opstappunten, even Buurt Mobiel bellen en u heeft flexibel vervoer dat altijd in de buurt is. Onze chauffeurs zijn de ambassadeurs van de wijk. Het doel is dat met name oudere bewoners en bezoekers van de wijk beter gebruik kunnen maken van al het moois dat er al is en dat vervoer minder een belemmering hoeft te zijn om erop uit te trekken. Buurt Mobiel gaat na groot succes in Overvecht, Tuindorp, Tuindorp Oost en Voordorp nu ook op verzoek van bewoners vanuit Overvecht uitrollen naar Zuilen en Ondiep. Tijdens de opening presenteren wij ook onze nieuwe voertuigen.

Donderdag 31 januari wordt Buurt Mobiel officieel geopend door wijkbewoner Theo Koch van de Zuilense Tennisclub en eerste klant uit Zuilen. Aanvang 14.00 uur op het plein van Winkelcentrum Rokade, Doornburglaan 13, Utrecht. De opening is mede mogelijk gemaakt door: winkeliersvereniging Rokade en verhuurder Altera Vastgoed.

Terug naar overzicht