Color Food Zuilen

Color food Zuilen was een bijzonder geslaagde dag geweest. Wij hadden het mooie weer mee en de bezoekers aantal was meer dan verwacht. Het gratis verstrekte voedsel nam gretig aftrek bij het publiek en men reageerde blij verrast bij de kennismaking van de gerechten. Het publiek kwam ook niet geconcentreerd maar het was een doorstroming van mensen, dus perfect verspreidt.

Maar goed ook want de Prins Bernhardplein heeft niet zo’n groot oppervlakte. Ook heel veel leuke en verbaasde reacties van het publiek dat er eindelijk wat wordt georganiseerd op het Prins Bernhardplein. De kinderhoek met springkussen, ballonnenclown en kinderschmink was een overweldigend succes, vanaf het begin tot het eind van het evenement stond er constant een dikke rij kinderen te wachten. Het optreden van de band Scoth and Water was grandioos, het is nu eenmaal een geweldige live band waar Zuilen trots op kan zijn. Een groot aantal van het publiek gaf aan dat het voor herhaling vatbaar was.

Alle ondernemers kijken met veel plezier terug op een geslaagde dag, dit dankzij de bijdrage van het Ondernemersfonds Utrecht. Het publiek heeft genoten en daar doen wij het allemaal voor.

Terug naar overzicht