Crowdfundingsactie “Wij willen naar de sportschool”

 1. Gewoon meedoen in de maatschappij, ook als je met een begeleidingsvraag te maken krijgt.

  Jan Baars: “Op 6 juni hebben we de aftrap gegeven met een smoothie fiets contest en inmiddels hebben er al heel veel mensen een bijdrage geleverd, we zitten inmiddels op 29 weken sporten, maar we moeten nog een stukje.

  In januari ben ik in Zuilen gestart met een dagprogramma voor mensen met dementie op jongere leeftijd. We zijn begonnen met 1 meneer en inmiddels zijn we gegroeid naar 6 deelnemers. Dat er een behoefte is voor dit programma is ons inmiddels wel duidelijk. Het programma bestaat uit grofweg twee delen. In de morgen gaan we met de deelnemers naar de sportschool waar we gebruik kunnen maken van een spelzaal en een krachthonk. Na de lunch bieden we een wat meer individueel programma aan waarbij we vrijwilligers koppelen aan een deelnemer om zo een activiteit te kunnen doen waar zij plezier in hebben zoals vissen of fietsen.  Maar we gaan met de meeste een mooie wandeling maken in de tuinen van de vele landgoederen rond Utrecht. Om vier uur verzamelen we nog even om met elkaar aan tafel te gaan voor een warm vier uurtje. 

  Crowdfundingsactie

  Om het sportprogramma te financieren zijn we een crowdfundingsactie gestart. Ons streven is dit zonder eigen bijdrage van de deelnemers aan te bieden en zo de drempel voor dit geweldige onderdeel zo laag mogelijk te houden en vragen we ieders hulp om dit mogelijk te maken. 

  Wilt u helpen?

  En hier is de link naar het programma. https://voorjestadsie.nl/nl/projects/sporten

Terug naar overzicht