De 10 km van Nederland

De naam zegt het al: Heel Nederland loopt!

Op zondag 18 juni wordt er in 15 verschillende Nederlandse steden stipt om 12.00 uur gestart aan de 10 km. Loop ‘samen’ met vrienden, familie en collega’s die aan de andere kant van het land deelnemen aan De 10 km van Nederland.

Eén van de 15 steden zal Utrecht zijn! Start bij Atletiekbaan Overvecht met een parcours langs de Vecht!

Waar ga jij lopen? In Almelo, Breda, Groningen of een van de andere 12 steden? Ga je voor de dichtstbijzijnde stad of liever een andere stad waar de route door de natuur gaat of gaat jouw voorkeur uit naar een route midden door de stad?! Iedere stad heeft zijn eigen unieke parcours met een eigen karakter.

Waar zullen de toppers aan de start verschijnen? Welke stad heeft het snelste parcours? Op 18 juni komen we dat allemaal te weten.

Naast de 10 km zijn er ook in alle steden nog een 5 km en diverse Kids Runs, zodat iedereen kan deelnemen. Loop mee en steun ons goede doel Right To Play.

Right To Play is een internationale ontwikkelingshulporganisatie die sport en spel inzet om kinderen in ontwikkelingslanden en conflictgebieden belangrijke vaardigheden en kennis bij te brengen.

Tot 18 juni aan de start!

 

Meer info en inschrijven: www.10km.eu/ned/utrecht

Terug naar overzicht