De Kinderboekenweek en andere activiteiten in de bieb op Zuilen

Er is zoveel te doen in de bibliotheek op Zuilen dat we er maar een nieuwsbericht van gemaakt hebben. Natuurlijk zijn activiteiten ook zoveel mogelijk in de agenda te vinden. 

Van 2 tot en met 13 oktober is het weer Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema Reis mee! In de Bibliotheek Utrecht wordt 70 keer voorgelezen, er is een Verhalengala en een Kinderboekenweekfeest. 
Ook in de bibliotheek op Zuilen wordt er voorgelezen en wel op 11 en 12 oktober. Wijkwethouder Klaas Verschuure en Lot van Sesamstraat zullen dan van de partij zijn. 

Ook zijn er de komende periode 2 babyactiviteiten:  op woensdag 16 oktober Kiekeboe! een voorstelling gespeeld door Theater Stof en op woensdag 27 november Muzikale verhaaltjes met Helga Huisjes.

Daarnaast komt er de collegereeks Oud Geleerd Jong Gedaan, met colleges door studenten voor senioren. Deze vindt plaats op de woensdagen in november, van 10.30 - 11.30 uur.  De thema's worden binnenkort bekend

Voorafgaand aan de reeks geeft wethouder Maarten van Ooijen een extra college over de (gemeentelijke) politiek in de Bibliotheek Zuilen op donderdag 10 oktober.

Een groot aanbod dus komende tijd, naast de al reguliere activiteiten in de bieb op Zuilen. 

Terug naar overzicht