De regels van het spel: Rijwielstalling

Werkspoor Courant 23 maart 1951

 

De regels van het spel

Rijwielstalling 

Door de toename van de personeelssterkte is de vraag: naar plaatsen voor rijwielen in de stalling vergroot. Oude enkele rekken zijn thans vervangen door nieuwe dubbele rekken, zodat weer ongeveer 200 rijwielen meer gestald kunnen worden.

 

Hierdoor is het noodzakelijk de nummering in de stalling te herzien. De hiertoe uitgereikte formulieren geven de juiste plaats aan, waar Uw rijwiel geplaatst wordt. Wij vragen U de navolgende regels stipt in acht te nemen. Indien een ieder hieraan medewerkt, zal het aflopen vlot en ordelijk plaats vinden, hetgeen ook in Uw belang is.

 

1. Tijdens het stallen mag ALLEEN DE HELFT van het rijwiel-nummerplaatje op Uw rijwiel zijn.

2. Bij het verlaten der stalling moet Uw GEHELE rijwiel-nummerplaatje duidelijk zichtbaar zijn. Dus NIET MET DE CIJFERZIJDE naar spoorlijn of onder het zadel.

3. Wanneer U bij het stallen de helft van Uw nummerplaatje bent vergeten of verloren, deel dit onmiddellijk mede aan de rijwielbewaarder. Deze geeft U dan een tijdelijk volgnummer op een bonnetje. Uw rijwiel mag dan echter NIET in de stalling geplaatst worden. Dit geldt ook wanneer U een enkele maal komt stallen.

4. In het vervolg is het dus zo, dat alleen rijwielen met een geheel compleet rijwiel-nummerplaatje door de controle komen. Dit verzekert een zeer vlot verloop. Laat tijdens het stallen geen bagage achter op Uw rijwiel. Geef dit ter bewaring aan de rijwielbewaker.

5. Rijwielen met papieren volgnummer komen dus NIET door de normale contrĂ³le-uitgangen, doch stallen tegen het Ontspanningsgebouw.

6. Het fietsen in de stalling is verboden, zowel bij in- als uitgaan.

 

Wij rekenen op Uw medewerking!

 

Terug naar overzicht