Diploma-uitreiking candidaten Fitterschool

Werkspoor Courant 16 november 1951

 

Van ons onderwijs 

Diploma-uitreiking candidaten Fitterschool

Op 26 October 1951 vond in het Ontspanningsgebouw voor de vierde maal een diploma-uitreiking plaats aan cursisten van de pijpfittersopleiding te Pernis.

Deze bijeenkomst, welke werd bijgewoond door vertegenwoordigers van de B.P.M. te Pernis en het G.A.B. te Rotterdam, werd geopend door Hr. v.d. Elst, die namens de Directie het woord voerde.

Nadat spr. had gewezen op de belangrijkheid van deze opleidingen, bracht hij in een persoonlijk woord de geslaagden onder het oog, dat ’t behalen van een diploma geen vakmanschap inhoudt, doch dat dit eerst na jaren praktijkervaring kan worden verkregen. Na de diploma-uitreiking aan 18 cursisten werd nog het woord gevoerd door Hr. Maaskant namens de B.PM. en Hr. Jansen namens de instructeurs, waarna cursist Bruis namens de cursisten de dank overbracht aan Directie en instructeurs voor al hetgeen tijdens de opleiding voor hen was gedaan. Hierbij werden aan de instructeurs stoffelijke blijken van waardering overhandigd.

Op de foto zijn de geslaagde cursisten te zien. V.l.n.r. R.A. v. Kampen, H.W. Butijn, W.A. Alleman, C.F. Bruis, I. Ponsen, F. Arnoldt, J. Mulder, B. Henneman, W.L. Zwiers, F.J. v.d. Lubbe, W. Vollemans, G.J. Bult, W. Bogers, C. den Ouden, W. Driëndijk, Th. v. Steyn, C.H. Hoefman, C. v. Renen. Niet geslaagd: geen. Herexamen: 1.

Terug naar overzicht