Een nieuw seizoen RepairCafé op Zuilen

Het nieuwe schooljaar is koud van start en de rakkers van het RepairCafé op Zuilen laten alweer van zich horen!

Om je te vertellen dat we jullie ontzettend hebben gemist en staan te popelen om op zaterdag 14 september ons eerste café te houden. We starten om 10:00 uur tot 13:00 uur; het laatste half uurtje nemen we geen nieuwe klussen meer aan, maar wijden we ons vol overgave aan de laatste reparaties.

In ons RepairCafé kun je terecht met tal van apparaten, maar ook fietsen en kleding worden gefixt. En terwijl je wacht of juist meekijkt hoe de repairhelden jouw apparaat repareren, geniet je gerust van een vers kopje koffie of thee (en soms nog wat erbij). En van de andere bewoners die hun huisraad meegesleept hebben naar buurthuis Zuilen aan de St. Ludgerusstraat 251.

Voor onze afdeling Kleding zijn we op zoek naar een bedreven naaister (m/v). Samen met onze huidige naaister, Hester, stel je een rooster op wie wanneer in het RepairCafé aanwezig is. Zo wordt de ‘last’ eerlijk verdeeld en ben je feitelijk eens in de twee maanden een ochtendje kwijt!

Wil je meer informatie over het RepairCafé op Zuilen, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan bijvoorbeeld via Facebook, maar ook gewoon via de e-mail/telefoon: elasseur(at)dock.nl / 06-27119440.

We rekenen op je, zoals jullie op ons mogen rekenen!

Terug naar overzicht