Eerste week een groot succes!

Utrecht- Maandag 29 oktober was het dan zover, “Vrienden van Zuilen” nam hun intrek in het Vorstelijk Complex. Als eerste stond die maandag de kinderclub (15.30 – 17.00 uur) op het programma. De verwachting was tussen de vijf en tien kinderen, maar dit bleek echter niet waar, maar liefst 18 kinderen waren deze maandagmiddag aanwezig en hebben enthousiast een spookje geknutseld. Een denderende start, waar de vrijwilligers uiteraard heel blij mee waren. Moe maar voldaan keerden zij na de club naar huis terug. 

Dinsdag de 2e dag, zou dit weer zo druk bezocht worden? En ja, om 19.00 uur kwamen de eerste klaverjassers al binnen en om 19.45 uur, nadat het bestuur zich had voorgesteld, is het klaverjassen begonnen. 3 tafels enthousiaste klaverjassers. 

Helaas bleef het woensdagochtend op de vrouwenochtend stil. Zou 9.00 uur te vroeg zijn voor de vrouwen of is de woensdagochtend niet de juiste ochtend? Hierover gaat “Vrienden van Zuilen” nog even overleggen, maar dat het stil bleef mag geen rede zijn om meteen te stoppen. De vrijwilligers blijven doorzetten!

Woensdagmiddag (15.00 – 17.00 uur) werd er gekookt door zo’n 15 kinderen. Griezelsoep met spinnen. En bij die soep haren natuurlijk ook nog heksenvingers. Iedereen liet het zich goed smaken…… griezelsoep is best lekker! 

Vrijdagavond was er meidenavond. Zes meiden in totaal kwamen naar deze avond toe. De vrijwilligers en meiden hebben een erg gezellige avond gehad. De meiden vonden het jammer dat het niet iedere week meidenavond kan zijn, maar helaas meiden, ook de jongens willen iets en dus wordt de vrijdagavond afgewisseld met een disco (voor beide) en een jongensavond. En 21 december zelfs een kerstgala voor beide clubs! 

Al met al een goede start voor “Vrienden van Zuilen”.

Terug naar overzicht