Expositie Zuilense kunstwerken in Stadhuis!

Wethouder Cultuur Kees Diepeveen opent in het Stadhuis van Utrecht de expositie op vrijdag 9 februari om 15.30 uur met een speech in de hal aan de Korte Minrebroederstraat.

Ook Cas Slagboom spreekt een kort woord. U bent vanaf 15.15

uur van harte welkom. De ontvangst duurt tot 16.30 uur. 

De fototentoonstelling ‘We Come Closer’ in het stadhuis van Utrecht toont een overzicht van 3 kunstprojecten uit Zuilen en Overvecht, die als doel hebben om buurtgenoten dichter bij elkaar te brengen. 

Kunstprojecten uit #Zuilen en Overvecht in het stadhuis

Onder de noemer 'We Come Closer' realiseren Cas Slagboom, Nathalie Nijkamp en Liesbeth Arends ‘#socialart’-projecten met als doel om Utrechters dichter bij elkaar te brengen. 

De Jonge Dame

Het project ‘De Jonge Dame’ in Zuilen had als doel om een band te creëren tussen de bewoners van het wooncomplex De Dame en de directe omgeving. 

Het portret van Zuilen

Het project ‘Het portret van Zuilen’ laat zien hoe festivalbezoekers van ZuilenDeelt het thema ‘delen’ zichtbaar maakten. 

De Handen van de Vulcanus

Het project ‘De Handen van de Vulcanus’ toont gefotografeerde handen van bewoners van het wooncomplex 'De Vulcanus' in Overvecht voor de eerste keer [premiere!]. Cas Slagboom stelt: "Iedereen wil graag gezien worden, gewaardeerd en bevestigd in zijn bestaansrecht. Dat is de kern van onze projecten: je doet er toe”. 

Tentoonstelling hele maand februari te bezoeken

De tentoonstelling is GRATIS toegankelijk en gedurende de openingstijden van het stadhuis (Korte Minrebroederstraat 2 in Utrecht) van dinsdag 30 januari tot en met donderdag 22 februari 2018 te zien.

Terug naar overzicht