Filmdiner met De beentjes van St. Hildegard i.s.m Nederlands Film Festival

17.00 uur tot 22.00 uur | toegang €29

Locatie: ZIMIHC / The Colour Kitchen Zuilen - Prinses Christinalaan 1

Beste Filmliefhebber,

 

Graag nodigen wij jullie uit voor een wel héél bijzonder Filmdiner. Zondag 27 september 2020 beleven wij onze 25ste editie. Het is tevens de 5de keer dat het Nederlands Film Festival, dat dit jaar zijn 40ste editie heeft, en ZIMIHC theater Zuilen de handen ineen slaan. Een driedubbel jubileum dus! Al die keren was The Colour Kitchen erbij om een voortreffelijk diner te verzorgen. Vanzelfsprekend doen zij dat ook deze keer!

 

Voor deze speciale gelegenheid vertonen wij de originele, humoristische maar ook een tikkeltje schrijnende De beentjes van St. Hildegard met een magnifieke Herman Finkers en Johanna ter Steege in de hoofdrol.

In deze onderkoelde en nuchtere komedie besluit dierenarts Jan in een bevlieging in verzet te komen tegen zijn vrouw, tegen haar (vet aangezette) bedilzuchtige liefde. Ze pampert haar echtgenoot met kussentjes en kopjes thee, ook, nee, vóóral als hij het niet wil. Een stiekeme opstand is het, waarvan hij de talloze ingewikkelde consequenties natuurlijk helemaal niet heeft doordacht.

Een betuttelende echtgenote, een slappe zak van een echtgenoot, geheel Twents gesproken en Nederlands ondertiteld… het lijkt vergezocht, maar levert een prachtige, subtiele film op, die nergens eendimensionaal of banaal wordt.

 

Natuurlijk ontvangt Thijs Hazeleger deze avond een speciale gast. Wie? Dat houden we nog even geheim, maar leuk gaat het worden.

 

U bent vanaf 17.00 uur welkom in de foyer van het theater, het voorgerecht staat klaar om 17.30 uur.

De entree is €29,50, inclusief driegangen diner en film (exclusief drankjes).

 

Overbodig te zeggen dat wij ons aan de richtlijnen van RIVM en overheid houden en daarom aan minder gasten dan anders plaats kunnen bieden en VOL is ook echt VOL. Zorg dat je erbij bent!

 

Wel even reserveren natuurlijk: zuilen@thecolourkitchen.com of 030-2230023

 

Terug naar overzicht