Geld beschikbaar in Ondernemersfonds Zuilen

Op 18 november zijn alle ondernemers op Zuilen uitgenodigd voor een gezamenlijk diner. Een mooi moment om elkaar te leren kennen, of weer eens bij te praten. Tijdens het diner geven de initiatiefnemers die afgelopen voorjaar budget uit het Ondernemersfonds hebben gehad een korte update over de voortgang van hun projecten en pitchen nieuwe aanvragers hun plannen. Gezamenlijk wordt na afloop van het diner gestemd over het wel, niet  of gedeelte honoreren van de nieuwe aanvragen. 

Ondernemers en bewoners uit Zuilen kunnen komende maand plannen indienen, van kerstverlichting tot festival, bij de werkgroep Zuilen. De deadline voor het indienen van plannen staat op woensdag 6 november. Een week voor het diner, op 18 november, worden de ingediende plannen gepubliceerd op deze website.

Heeft u zelf een plan dat bijdraagt aan de kwaliteit van Zuilen, dat belang dient van ondernemers, pandeigenaren of instellingen en dat u graag (deels) bekostigd zou zien uit het Ondernemersfonds? Stuur het plan, van maximaal 2 A4, naar zuilen@vriendinnenvan.nl. Er is dit najaar € 42.500,- beschikbaar.

Meer informatie over het Ondernemersfonds in Zuilen: https://www.zoiszuilen.nl/ondernemersfonds/

Terug naar overzicht