Help mee aan een veiliger Zuilen ; voor kinderen tussen de 10 en 12 jaar.

Onderzoeker Tjeerd Havinga van De Gemeente Utrecht is op zoek naar Zuilense kinderen tussen de 10 en 12 jaar, die mee willen doen aan een veiligheidsonderzoek in hun buurt.

We willen graag weten hoe zij denken over veilige en onveilige plekken in hun buurt. Kinderen in Zuilen zeggen namelijk vaker dan gemiddeld zich onveilig te voelen. We willen meer weten over waar en hoe deze onveiligheidsgevoelens ontstaan; het verhaal achter de cijfers. Wat is voor kinderen belangrijk als het gaat om de veiligheid in hun buurt?

Uw kind loopt ongeveer een uur door de buurt met onze onderzoeker Tjeerd Havinga. Kinderen kunnen eventueel ook met z’n tweeën meedoen. Deze interviews helpen de gemeente inzicht te krijgen in de ervaren veiligheid van kinderen in Zuilen.

Kinderen die meedoen, krijgen een cadeaubon van 10 euro. Wil uw kind mee doen, dan kunt u een mail sturen naar tjeerd.havinga@utrecht.nl en nemen we contact met u op. Voor vragen of meer informatie neemt u contact op met de onderzoeker via tjeerd.havinga@utrecht.nl of telefoon 0614640356

Terug naar overzicht