Help mee met de Kindervrijmarkt op maandag 27 april !

Op Koningsdag houdt Zuilen altijd een geweldige kindervrijmarkt in het Julianapark. Deze traditie, die al decennia oud is, dreigt te stoppen. De vergunningsaanvraag van het Oranjecomité Zuilen ervoor is afgewezen.

Ook de Dodenherdenking kwam daardoor op losse schroeven te staan. Gelukkig heeft het Comité Julianapark inmiddels de organisatie daarvan samen met ZIMIHC opgepakt.

Een aantal andere groepen in de wijk wil nu de handen inéén slaan om de Kindervrijmarkt alsnog te laten slagen. De gemeente heeft toegezegd dat ze de vergunningsaanvraag en subsidieaanvraag van deze nieuwe alliantie met spoed zal behandelen. Dus het kan nog, maar alleen met jouw hulp! Want de groepen willen dit Oranjefeest heel graag met zoveel mogelijk andere mensen uit de wijk organiseren! Op woensdag 11 maart om 20u komen we bijeen om het feest te redden.

Ben jij oranjegezind? Houd je wel van een feestje? Hebben je kinderen altijd van de Kindervrijmarkt genoten? Kom ons dan helpen met de organisatie!

Voor de dag zelf zoeken we:

- Mensen die (vroeg) helpen opbouwen of (einde middag) afbouwen en opruimen;

- Mensen die willen helpen in de catering (limonade, koffie, kleine versnaperingen);

- Mensen die een paar uur hartelijk en gastvrij toezicht willen houden bij de ingangen en op het grasveld en vriendelijk maar beslist commerciële partijen willen wegsturen.

Kom ook op 11 maart of meld je aan als vrijwilliger via krachtvanzuilen@gmail.com.

Plaats: Buurthuis de Beatrix in het Vorstelijk Complex, ingang Prinses Beatrixlaan 2

Tijd: 20.00-22.00 in het kookleslokaal, 1e verdieping.

20.00-20.30 Doorspreken 4 mei en puntjes op de i. (olv Comité Julianapark en ZIMIHC)

20.30-21.30 Organisatie Kindervrijmarkt op Koningsdag 27/4 (olv ZIMIHC en Kracht van Zuilen)

21.30.22.00 Besluit over vervolg, onderling netwerken/afspraken, napraten.

Terug naar overzicht