Het ga jullie goed!

Na ruim tien jaar in zuilen gewoond te hebben ga ik er vandoor. Niet vanwege Zuilen hoor, maar vanwege de enorme ruimte die je voor hetzelfde geld in de regio kan krijgen.

In die tien jaar dat ik, en mijn gezin hier hebben gewoond, heb ik Zuilen leren kennen als een echt prachtige wijk met zijn eigen identiteit. In die tien jaar heb ik geleerd dat zuilen echt een eigen dorp is gebleven, dat terwijl zuilen geannexeerd is ergens in de jaren vijftig.

Zuilen heeft zoveel leuke plekkies waar herinneringen liggen. Julianapark, Nikos, de parel, de kleine baron, het vorstelijk. Mijn kinderen zijn hier geboren en geworden tot wat ze nu zijn. Nu moeten ze het gaan doen met een echt dorp :)

Ook al ben ik geen echte Utrechter van geboorte, ik ben in inmiddels wel een echte Zuilenaar. Het dorp zuilen heeft echt een plekkie in m'n hart veroverd, en mijn liefde voor deze wijk gaat nooit meer over. Een groot deel van de lezers zal geen idee hebben wie ik ben, toch zijn wij (mijn hele gezin en ik) heel erg actief geweest in deze wijk. Op school, in 't Vorstelijk Complex, in Buurthuis Zuilen en als handjes bij Muziek in de Wijk. En zelfs heb ik even mogen genieten van de titel Zuilenaar van t Jaar.

Ik gun Zuilen nog vele prachtige jaren en hoop van harte dat Zuilen zijn eigen identiteit blijft behouden. Uit ervaring weet ik dat Zuilen 'hot' is op dit moment en dat de 'kippen' hier graag de boel overkopen. Neem hen op in de gemeenschap, zoals jullie met ons gedaan hebben. Laat hen zichzelf identificeren als Zuilenaar nadat ze hier zijn komen wonen. Nodig hen uit voor de geweldige activiteiten die hier plaatsvinden, en zorg dat ze zoveel mogelijk meedoen.

Het ga jullie goed, enne ik kom zeker nog regelmatig terug voor de leuke activiteiten die hier plaatsvinden. 

Terug naar overzicht