Hoera, de schop gaat de grond in!

Alle ideeën voor vernieuwing Buurtcentrum Zuilen zijn welkom

Al enige jaren wordt er overlegd over het aanpassen van buurthuis Zuilen aan de eisen van deze tijd. Vele plannen werden gemaakt, even zo veel plannen weer achterhaald: een duurzaamheidsonderzoek, een ventilatiecheck, een CO2-onderzoek. Allemaal heel logisch natuurlijk, want je wilt een goed verhaal hebben hoe de aanpassing van het buurthuis zo optimaal mogelijk te realiseren. In een Wijkbericht dat onlangs werd verspreid geeft de gemeente aan dat er licht is aan het eind van de tunnel: in het Voorjaar van 2022 gaat de schop de grond in!

Waarom nú al een Wijkbericht?

Zeker, 2022 is nog best ver weg. Er moet wel nog het nodige worden gedaan tot die tijd. De gemeente wil bijvoorbeeld graag bij buurt- en wijkbewoners wensen voor het buurthuis ophalen, zodat deze eventueel kunnen worden meegenomen in de plannen. Dat wordt natuurlijk passen en meten en ook dat kost tijd.

Denk je mee?

Heb je een briljant idee voor buurthuis Zuilen? Mail dat dan naar Ed Lasseur, sociaal makelaar in buurthuis Zuilen, elasseur(at)dock.nl. Op verzoek van de gemeente verzamel ik alle wensen en ideeën. Geef jouw inbreng voor 31 december door. Zo wordt buurthuis Zuilen werkelijk ons buurthuis!

Ik reken op je!

 

Ed Lasseur

Sociaal makelaar DOCK

Terug naar overzicht