Iedere maandagavond topconcert in de Parel van Zuilen

De week beginnen met een avondje topmuziek in Zuilen? Dat kan! Vanaf 1 september treedt in het seizoen 2014/15 (bijna) iedere maandag een artiest of groep van artiesten op in de Parel van Zuilen. Programmeur Joost van Es heeft ervoor gezorgd dat Zuilen op maandag flink kan genieten van uiteenlopende muziekstijlen.

Opmerkelijke namen in de programmering van 2014 zijn onder meer Frédérique Spigt (8 september) en Fay Lovsky (13 oktober). Op 1 september wordt het startschot gegeven door 4wheeldrive.

Voor alle concerten is er een schappelijke entreeprijs van 15 euro per concert en kun je vooraf (als je dat even doorgeeft aan de Parel) een hapje eten.

Daarnaast is er zondag 21 september de hele dag een Gipsy Jazz Festival (entree is dan 20 euro). Informatie hierover volgt nog.

Kaarten kunnen besteld worden via de website van de Parel van Zuilen (klik HIER). Ook vind je hier een overzicht van de artiesten die zullen optreden. Op onze website staan de concerten in de Parel uiteraard ook aangekondigd.

Terug naar overzicht