Kerst in het Julianapark 2019

Op 14 & 15 december wordt het Julianapark omgetoverd tot een winters openluchttheater. Wandelend door het park loop je langs het kerstverhaal, met dit jaar als thema ‘je hoort erbij’. Op het eindplein kom je samen om te luisteren naar livemuziek, opwarmend bij de vuurkorven onder het genot van een warme chocolademelk.  

Om het feest ook dit jaar weer tot een succes te maken kunnen wij jouw hulp goed gebruiken.  We zijn op zoek naar vrijwilligers voor en achter de schermen, zowel in de voorbereiding als op de dagen zelf: publieksbegeleiders, hulp in het decoratieteam, medewerkers catering, op- en afbouwers! We zoeken rolstoelduwers om ook een groep ouderen naar het park te brengen. Naast deze vrijwilligersvacatures hebben we nog veel meer leuke klussen, ben je kapster of visagiste? Ook dan kunnen wij jou goed gebruiken. Kijk op de website voor het volledige actuele overzicht. 

Meld je aan door te mailen naar vrijwilligers@kerstinhetjulianapark of ga voor meer informatie naar onze website: www.kerstinhetjulianapark.nl of Facebookpagina www.facebook.com/kerstinhetjulianapark

Kerst in het Julianapark is een initiatief van en wordt gedragen door bewoners uit Zuilen en omstreken. 

Terug naar overzicht