Kerst in het Julianapark zoekt coördinator logistiek en coördinator sponsoring

Kerst in het Julianapark gaat het dit jaar weer proberen: een echt Kerst in het Julianapark op 18 en 19 december. Het lijkt nog ver weg, maar het is zo kerst!


Coördinator logistiek

Ben jij een handige Harry/Harriët en kan je andere handige mensen aansturen? Dan zoeken we jou om voor Kerst in het Julianapark het park helemaal tiptop in orde te maken.

Als coördinator logistiek ben jij onderdeel van het kernteam, de groep van 6 mensen die onder leiding van de projectleider het hele evenement organiseert. Jij denkt mee over de route, waar de wc’s en de tenten staan en welke materialen er nodig zijn om alle scènes op te bouwen. Je zorgt in de 2 dagen voor het event dat alles opgebouwd.

Coördinator sponsoring

Ben jij een goeie netwerker/fondsenwerver en vind je het leuk om de ondernemers in Zuilen en omstreken te bezoeken en met hen te zoeken naar wat hun manier is om Kerst in het Julianapark te steunen of te sponsoren? Dan zoeken wij jou!

Je mag deel uitmaken van het kernteam, een groep van 6 mensen die onder leiding van de projectleider het evenement organiseert. Jouw taak is om alles rond de sponsoring te coördineren. Je zoekt contact met de ondernemers in de buurt (er zijn al veel warme contacten) en bespreekt met hen op elke manier zij Kerst in het Julianapark willen sponsoren. Deze taak is vooral intensief in de maanden oktober en november, per 1 december moet duidelijk zijn wat we uit de wijk gesponsord krijgen.

Doe je mee? Kijk op www.kerstinhetjulianapark.nl voor meer informatie of mail gelijk naar vrijwilligers@kerstinhetjulianapark.nl

Terug naar overzicht