Lazy Green Sunday - Groenmoetjedoen dag

14:00 tot 18:00 | toegang Gratis

Locatie: Hof van Cartesius

Link: https://www.facebook.com/events/433587253884756/?ti=as

Op zondag 16 juni gaan we weer genieten van onze Hoftuin! Tere ere van de start van de Duurzame Week gaan we weer volop hands-on en duurzaam aan de slag. Het Hof van Cartesius is tijdens deze GroenmoetjeDoen dag onderdeel van de Groene Route van de Duurzame Week dus kom lekker langs.

 

Heb je geen tuin, of kan je nooit genoeg met je handen in het groen zitten. Vind je het leuk om bij te leren over moestuinieren of hovenieren. Of heb je gewoon zin in een relaxte zondag buiten? Ter ere van Vaderdag steken we vandaag ook extra de handen uit de mouwen met het afbouwen van een pizza oven & buitenkeuken, en de workshop Balkonbar Bouwen!

 

Deze dag kan er worden deelgenomen aan één van de activiteiten, of je komt gewoon lekker langs:

 

De Moestuin Juf & Epicurus Tuinen

In de verhoogde moestuinen van Het Hof kan weer volop geplant, gezaaid en geoogst worden! @De Moestuinjuf leert je om zelf kleine moestuintjes te maken als onderdeel van de @Groene Route

 

Buurman Utrecht

Kom zelf een eigen balkonbar bouwen in de nieuwe werkplaats van Buurman Utrecht! Schijf je in via de link:

www.facebook.com/events/383747895689286/

 

Niet zo'n zin om te klussen maar wel benieuwd naar de spiksplinternieuwe bouwmarkt van Buurman Utrecht? Kom langs voor de rondleiding.

 

Circulaire pizzaoven & buitenkeuken

De leden van het Hof van Cartesius gaan weer verder met de bouw van de buitenkeuken, met een beetje geluk kunnen we op het eind van de dag zelf pizza's bakken in onze houtgestookte pizzaoven... met verse groenten uit de tuin!

 

Kom een dagje mee helpen! Kinderen zijn ook van harte welkom!

Terug naar overzicht