Logeerhuis Mike en Maria

Wist u dat in onze wijk een kleinschalig logeerhuis gevestigd is? Soms zie je Mike of Maria lopen met de kinderen om in de wijk boodschappen te doen, of ze gaan op avontuur.

Het Logeerhuis van Mike en Maria zit op de Plesmalaan en kijkt uit over het plein. Mike en Maria wonen zelf aangrenzend aan het logeerhuis, de tuinen zijn doorgetrokken. Zomers vind je dus ook vaak een gezellig tafereeltje in de grote tuin achter het complex. 

Mike en Maria zijn ieder weekend en alle vakanties open. Ze bieden een huiselijke sfeer, met veel structuur en veel leuke activiteiten voor kinderen met een verstandelijke beperking. De kleine groepen kinderen brengen verbinding in de wijk. Rondom de Plesmalaan kent iedereen ze wel, deze gezellige wekelijkse buurtbezoekers. 

Heeft u ook een kind thuis wat veel zorg vraagt en die af en toe in het weekend wel eens zou willen logeren? Belt u dan gerust eens met Maria 0641041960, om te onderzoeken of uw kind ook zou passen in de groep op dit snoezeligste plekje op Zuilen.

website: http://www.mikemaria.nl/

Terug naar overzicht