Maliegilde zoekt begeleiders activiteiten

Link: https://wij30.nl/.../wer.../utrecht-stad/atelier-maliegilde/

Het atelier Maliegilde is een ontspannen werkplek in Utrecht Zuilen. Hier kun je jezelf creatief en sociaal ontwikkelen. We hebben plek voor nieuwe deelnemers en vrijwilligers.

Voor het atelier zijn we opzoek naar vrijwillige begeleiders van de activiteit Glas in lood, textiel bedrukken en Mozaïek, voor 1 á 2 dagdelen in de week. Je gaat een groepje van 4 mensen begeleiden. Je werkt met deelnemers met een psychische kwetsbaarheid, waaronder angst/depressie problematiek, en op maandag met mensen met een verslavingsproblematiek.

Glas in Lood: de vrijwilliger heeft ervaring met de oude ambacht en is kunstzinnig. Dagdelen kunnen zijn woensdag en op een vrijdag.

Textiel bedrukken: wij zoeken een vrijwilliger voor op de maandag en op de donderdag. De vrijwilliger hoeft geen ervaring met textiel bedrukken te hebben. Het is wel fijn als de vrijwilliger het creatieve proces leuk vindt en ervaring heeft met computers. We werken met een silhouette Camero printer.

Mozaïek: we zoeken een vrijwilliger voor op de maandag en de donderdag. Ervaring is niet nodig, creativiteit wel!

Tijdens de activiteit maak je een praatje met de deelnemers en zorg je voor een prettige werksfeer waarbij iedereen fijn kan werken.

Voor deze vrijwilligerfuncties is een Verklaring Omtrent Gedrag noodzakelijk. Verder ontvang je een onkostenvergoeding voor de inzet. En is er een mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen.

Je kunt contact opnemen met onze activiteitencoördinatoren; Emma Lemmen & Ilonka Frik.

Het maliegilde WIJ 3.0. Demkaweg 27 tel: 030-2444871

wij30.nl/.../wer.../utrecht-stad/atelier-maliegilde/

Wij hopen op leuke en snelle reactie!

Terug naar overzicht