Meer dan 100 winkeltjes in 1 winkel

‘Winkel vol winkeltjes’ is nou echt een winkel waar je blij van wordt. Eigenaar Silvia staat achter de toonbank en ontvangt je met een grote glimlach. In alle rust laat ze je genieten van alle unieke producten die te koop zijn in haar winkel. Winkel vol winkeltjes is een shop-in-shop waar kleine ondernemers hun spullen kunnen verkopen.

Even afstappen!

Grote kans dat je het zelf ook doet: over de Amsterdamsestraatweg fietsen de meeste mensen met hun blik op oneindig, ‘rechtdoor en vooruit’ richting Zuilen. Reuze jammer! Winkel vol winkeltjes is een plek waar je echt even moet afstappen. De winkel is een geweldige aanvulling voor de Amsterdamsestraatweg, waar je inmiddels zeker niet meer alleen terechtkan voor de dagelijkse boodschappen.

Een droom die werkelijkheid werd

Sylvia is opgeleid als modeontwerper en werkte twintig jaar lang als designer, onder andere bij de Hema. Eind 2017 besloot ze het roer helemaal om te gooien en haar droom na te jagen: een eigen winkel openen. Sylvia vond de perfecte locatie voor haar winkel: in haar eigen geliefde buurt aan de Amsterdamsestraatweg.

Duurzaamheid

Sylvia gelooft in duurzaamheid. En dat is terug te zien in de producten die ze verkoopt. In Winkel vol winkeltjes kunnen kleine ondernemers een plank of kast huren en daar hun producten te koop aanbieden. De producten zijn veelal met de hand gemaakt.

Bijzondere cadeaus in overvloed

Op zoek naar een bijzonder cadeau? Bij Winkel vol winkeltjes vind je prachtige sieraden, kinderkleding met leuke opdrukken, mokken, handgemaakte knuffels, plantjes in grappig ontworpen potjes en veel meer. Grote kans dat je naar huis gaat met een uniek cadeau. De enorme kaartencollectie met mooie illustraties en bijzondere teksten maakt je vrolijk en zorgt ervoor dat je spontaan zin krijgt om kaartjes te gaan versturen.

Succesconcept

Sylvia ziet dat een winkel zoals zij bedacht heeft, erg gewaardeerd wordt in de wijk. “Veel bezoekers van de winkel komen uit de buurt”, vertelt ze. Silvia heeft een grote glimlach als ze vertelt dat door artikelen over haar winkel zelfs toeristen haar weten te vinden. Op instagram en facebook kun je volgen welke nieuwe hebbedingetjes te koop zijn. 

Befaamde boekenkast

Een gratis extraatje die klanten krijgen bij een bezoekje aan de winkel is de prachtige muurschildering van een boekenkast naast de winkel. Om het compleet te maken kun je bij Silvia een mooie kaart kopen van deze muurschildering.

Het is wel duidelijk: een fietstocht over de langste winkelstraat van de Benelux is niet meer saai!

 


Informatie:

Winkel vol winkeltjes

Amsterdamsestraatweg 271

Website: www.winkelvolwinkeltjes.nl

Facebook: https://www.facebook.com/winkelvolwinkeltjes/#

Instagram: winkelvolwinkeltjes


 

   

Terug naar overzicht