Muziekfestival Fonkeltoon zoekt vrijwilligers

Prijs: vrij

Link: https://www.fonkeltoon.nl/vrijwilligers

Op zaterdag 16 juni 2018 is het zover, dan zal de eerste editie van Fonkeltoon plaatsvinden! Fonkeltoon is een muziekfestival voor kinderen van 0 tot 12 jaar en hun ouders/verzorgers in het Julianapark. Bezoekers kunnen de hele dag workshops volgen, instrumenten bouwen, genieten van prachtige concerten en performances, muziek maken met klankinstallaties en nog veel meer. 

Voor de eerste editie van Fonkeltoon zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Help jij ons mee om samen een onvergetelijke festivaldag neer te zetten? Schrijf je dan gauw in! 

Fonkeltoon vindt plaats op zaterdag 16 juni van 12.00 tot 17.00 in het Julianapark in Utrecht. Vrijwilligersdiensten kunnen zowel in de ochtend, middag als avond plaatvinden. Ook als je maar een paar uurtjes mee kunt helpen, ben je heel erg welkom. 

In ruil voor je hulp krijg je uiteraard gratis ontbijt, lunch of avondeten (afhankelijk van de tijden waarop je werkt), kun je het festival gratis bezoeken en maak je natuurlijk deel uit van een heel gezellig en warm Fonkelteam. 

Meer informatie over de verschillende vrijwilligersfuncties vind je op www.fonkeltoon.nl/vrijwilligers.----

 

Bij voorbaat heel veel dank voor jullie tips en hulp! 

Met fonkelende groet,

Katharina 

Vrijwilligerscoördinator Fonkeltoon

www.fonkeltoon.nl

Terug naar overzicht