Parel van Zuilen: genieten aan de Vecht

Elz op het terras van Parel van Zuilen. Foto: Jacqueline Hulst

Elz Mooij is samen met haar man Gerard Joost Esser eigenaar van de Parel van Zuilen. De Parel van Zuilen is een prachtig pand aan de Vecht, met een café-restaurant en ruimte voor bruiloften en feesten.

 

Elz: “Ik doe hier vooral de communicatie en administratie. Voorheen stond ik ook vaak in de keuken, en dat kan nog wel voorkomen. Want bij een klein bedrijf als dit doet iedereen alles wat nodig is. Door corona hebben een tijd lang helemaal stil gelegen, zoals zoveel horecagelegenheden.

 

Gelukkig kregen we ontzettend veel hulp uit de buurt. De ‘Nood-breekt-wet-bon’, die we speciaal voor tijdens de coronatijd hebben ontwikkeld, is veel afgenomen. Ook onze afhaalmaaltijden deden het erg goed.

 

Gelukkig is de ergste tijd voorbij: inmiddels zijn we alweer een tijdje open! We hebben een ruim terras, dus daar kunnen we makkelijk 1,5 meter afstand aanhouden. Binnen kunnen we minder gasten kwijt dan normaal. Met minder gasten moesten we toch in leven zien te blijven, dat was best een uitdaging. Wij wonen hier ook, dus als het helemaal misgaat hebben we ook geen huis meer.

 

Wat ik de mooiste plek van Zuilen vind? Het Julianapark vind ik prachtig! Daar kwam ik vroeger als kind om naar de zwarte zwanen te kijken. Veel mensen in Zuilen hebben een klein huisje, dus in een ruim park als het Julianapark is het heerlijk vertoeven.“


Parel van Zuilen

Burgemeester Norbruislaan 17

030-877 5352

www.facebook.com/deparelvanzuilen.nl

www.parelvanzuilen.nl


 

Terug naar overzicht