Pubquiz Werkspoor Café De Leckere

20 uur tot 23 uur | toegang 5 euro

Locatie: Werkspoor Café De Leckere Tractieweg 43

Link: https://www.facebook.com/events/778580462585262/

Vanaf januari 2020 nieuw in onze agenda: Iedere derde donderdag van de maand test een quizmaster van Upbeatles je algemene kennis op het gebied van bijvoorbeeld entertainment, geschiedenis, actualiteit, sport en wetenschap in Werkspoor Café De Leckere op de Tractieweg.

 

In tien verschillende ronden - waaronder plaatjes-, video-, audio- en muziekronde - bepalen teams van maximaal ZES personen wie zich de beste mag noemen. Op de winnaars ligt een mooie prijs te wachten, ook de nummer 2 en 3 worden beloond.

 

Inschrijving start om 20.00 uur, om 20.30 uur beginnen we met de quiz. We verwachten uiterlijk 23.00 uur de winnaars te kunnen feliciteren. Deelname bedraagt 5 euro per persoon, te voldoen aan Werkspoor Café De Leckere.

 

Meld je team vooraf bij ons aan voor de quiz en we houden (zolang beschikbaar) een plekje voor jullie vrij. Je krijgt dan bovendien twee extragratis bonuspunten. Die zouden aan het eind van de rit zomaar het verschil kunnen maken.

 

Geef je teamnaam en het aantal teamleden aan ons door via jochem@upbeatles.nl en we noteren jullie voor de bonuspunten. Vermeld ook even of jullie wel of niet vooraf aan de quiz willen eten bij Werkspoor Café De Leckere, dan kan daar rekening mee worden gehouden met de tafelindeling.

Terug naar overzicht