Rommelmarkt in Buurthuis Zuilen

Op zaterdag 21 juni van 10:00 - 14:00 uur organiseert de Huiskamer van buurthuis Zuilen aan de St. Ludgerusstraat 251 een rommelmarkt. Er zijn 20 tafels beschikbaar en er zijn nu al 5 tafels weg!

De Huiskamer is een groep die al enkele jaren in het buurthuis te vinden is. Eenzame thuisdoeners organiseren samen een lunch op de dinsdagmiddag. Klokslag 12:00 uur wordt de lunch gebruikt. Naast deze lunch zijn ook een aantal nieuwe activiteiten ontstaan als bijvoorbeeld de succesvolle Weggeefhoek! Tot nu toe is deelnemen aan de Huiskamer gratis. Of liever gezegd: de deelnemers leveren arbeid of andere diensten. Na de vakantie moet er een bescheiden bijdrage worden geleverd aan de kosten. Met de opbrengst van de rommelmarkt willen de deelnemers het moment van het invoeren van die verplichte bijdrage uitstellen door op eigen initiatief zelf middelen te genereren.

Tijdens de rommelmarkt wordt ook een boodschappenmand verloot. Lootjes a 50 cent per stuk zijn die dag verkrijgbaar. Ook kun je tijdens de rommelmarkt in Buurthuis Zuilen een kopje koffie of thee kopen en misschien wel met wat lekkers erbij!

Wil je één van de 20 tafels reserveren? Meld je dan bij Rob achter de balie van buurthuis Zuilen aan de St. Ludgerusstraat 251. Wel gelijk eventjes afrekenen graag!

Om 14:00 is de rommelmarkt afgelopen. Kun je meteen doorlopen naar het Zuilens Volksfeest in het Julianapark! 

Terug naar overzicht