Sinterklaas zoekt.....

De dagen worden korter, november is aangebroken en de stoomboot is vanuit Spanje vertrokken naar Nederland. 19 November zal Sinterklaas aankomen in Zuilen. En natuurlijk kunnen we daar niet op wachten. Inmiddels heeft hij ook alweer contact gehad met "Bewoners Activiteiten Zuilen", dat hij ook weer bij hun op bezoek komt. 

"Bewoners Activiteiten Zuilen" is actief in buurthuis "De Beatrix", de oude Beatrixschool, in het Vorstelijk Complex. Zij organiseren daar met een grote groep vrijwilligers, activiteiten voor jong en oud. Van koken met kinderen tot klaverjas, kinderdisco en darten. En alles van de kleine bijdrage van de deelnemers. 

Sinterklaas komt hun 30 november bezoeken in het Zimihc theater.

Voor het feest zoeken zij nog sponsoren, die Sinterklaas wil helpen het feest compleet te maken. Ben jij de ondernemer in Zuilen die kinderen en ouder wil voorzien van wat drinken, of wat lekkers. Of graag ingepakte cadeau's ziet en inpakpapier over heeft? Neem dan contact met ons op! 

Maar ook zoekt Sinterklaas kinderen die hij mag bezoeken. Ken of ben jij een kind wat het thuis moeilijk heeft? Dit kan door verschillende oorzaken zijn, kind wordt gepest, ouders hebben vaak ruzie, of er is geen geld? Laat het ons weten, want juist deze kinderen verdienen een ontspannen Sinterklaasavond, waar ze heerlijk verwend worden.

Terug naar overzicht