Steek je graag de handen uit de mouwen? Verzorg jij graag koffie, thee en de lunch?

Prijs: 1 euro per uur

Als Lunchmedewerker zet je de lunch klaar voor de deelnemers , de medewerkers en jezelf. Je doet ‘s ochtends de boodschappen en zorgt dat de keuken weer helemaal netjes is als je weggaat. Het wordt gewaardeerd als je af en toe iets lekkers en gezonds wilt maken (soep, salade o.i.d.) voor bij de lunch, maar dat hoeft niet. Ook verzorg je de koffie en thee momenten. Er zijn altijd mensen die je willen en kunnen helpen met bijv. het doen van de boodschappen.

 

Wie zijn wij

Het Maliegilde is een open stadsatelier en sociale metaalwerkplaats van Wij3.0 in Utrecht-Zuilen. Inwoners van Utrecht kunnen bij ons terecht voor creatieve activiteiten of het volgen van een lasopleiding en het werken met metaal. Er komen mensen die op zoek zijn naar sociale contacten, structuur, dagritme en/of een opleiding naar (betaald) werk. We bieden een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en er ruimte is om te leren. Er werken dagelijks 2-4 vrijwilligers die door een professional begeleid worden. We lunchen met de deelnemers. Je bent een belangrijk radertje in het geheel.

Wie ben jij

Je spreekt Nederlands (in ieder geval een beetje) en werkt graag in een omgeving met verschillende karakters en problematiek. Je let op de hygiëne en werkt netjes.

Je kunt nadat je ingewerkt bent zelfstandig werken en komt je afspraken na.

Wanneer

Je bent op maandag beschikbaar van 8:30-15.30 (een kortere dienst beginnen om 10.00 of tot 14.00 is bespreekbaar).

Vergoeding 1 euro per uur.

Solliciteren

U kunt contact opnemen met Irene Drexhage via 030-2444871 of irene.drexhage@wij30.nl.

U kunt ook zonder afspraak een keer langskomen om de locatie te bekijken op maandag, woensdag of donderdag. Adres: Demkaweg 27, 3555HW Utrecht.

Terug naar overzicht