Vorstelijk Complex minder vorstelijk???

Zoals de meeste mensen in onze mooie wijk Zuilen al hebben begrepen, is het crisis. In tijden van crisis wordt er bezuinigd. En dus wordt ook bezuinigd op het welzijnswerk. Dat betekent dat het Vorstelijk Complex vorstelijk heeft moeten inleveren op uren dat er welzijnswerkers aanwezig zijn. Dat is balen!

Nu kunnen we gaan mopperen. We kunnen ook de schouders eronder zetten en van de nood een deugd maken.

Het Vorstelijk Complex is er voor de buurt en dan doen we het dus ook samen met de buurt. Vandaar dat het Vorstelijk Complex op zoek is naar gastheren en gastvrouwen. Koffie zetten, praatje maken, oogje in het zeil houden, bezoekers wegwijs maken in het pand, een bardienst draaien. Leuk vrijwilligerswerk. Of je nu oud bent of jong. Maakt niet uit. Je doet weer nieuwe contacten op. En ook hier geldt; vele handen maken licht werk.  

Dus doe mee! De Linedance Club, de Golden Girls, de Vrienden van Zuilen, Stichting GU doen het ook.

Wil je meer weten? Wil je meedoen? Loop een keer binnen bij het Vorstelijk Complex of mail naar Mene Raghoebir: meneraghoebir(at)mekaarutrecht.nl  of Kees Reijn: keesreijn(at)mekaarutrecht.nl  

Het Vorstelijk Complex is een prachtpand. Laten we het mooi houden én open houden voor onze kinderen, buurtgenoten en ouderen in de wijk.

Mede namens hen, dank ik jullie nu al!!

Yet van den Bergh

Terug naar overzicht