Vrienden van Zuilen sluit het jaar af met Kerstweek.

Afgelopen week hebben wij volop kerst gevierd in het Vorstelijk Complex. Lees hieronder hoe we dat beleefd hebben. Wat de kinderen hebben gemaakt op maandag. Een mooi verslag van een mooie week! 

Maandag, Samen met de kinderen hebben we kerstkaarten gemaakt, de kinderen hadden het idee om deze kaarten aan oudere mensen te geven die eenzaam zijn met kerst. Maar natuurlijk hebben we ook kaartjes gegeven aan de biljartclub en Portes in het Vorstelijk Complex.

Het was een gezellige middag, met mooie resultaten.

Dinsdag Kerstklaverjassen is een activiteit die wij ieder jaar weer terug willen komen, deze avond telde niet mee voor de competitielijst. Maar er konden wel hele leuke prijzen gewonnen worden. Op de prijzentafel stonden flessen wijn, fruitpakketten en de zeer gewilde kaartjes voor Plopsaland Coevorden.

Woensdag was het kinderkerstdiner, opnieuw een geslaagde middag, voor alle kinderen stonden er een bord en beker op tafel, die ze na afloop van de middag mee naar huis mochten nemen.

Vrienden van Zuilen had gezorgd voor wat te drinken en de kinderen hebben allemaal wat lekker meegenomen. Die mooi op een tafel uitgestald werden. Nadat we eerst van al dat lekkers hadden geproefd en het bijna allemaal op was, hebben we nog een dansspelletje gedaan en ondertussen werden er een aantal kindjes geïnterviewd, door een leerling journaliste, zij vonden het reuze spannend.

Na het dansen weer aan tafel en als toetje lekker vla gegeten!

Vrijdag Het tiener Kerstgala, de tieners kwamen allemaal opgedoft naar het gala, met hun zelfgemaakte hapjes. Zo had Koen heerlijke appelflappen gemaakt, Youri tonijnsalade en Melanie had oliebollen meegebracht. Allemaal weer heerlijke hapjes.

Op tafel stonden sfeerlichtjes, die de tieners na afloop mee naar huis mochten nemen. Iedereen heeft heerlijk gegeten en als toetje kregen we van Mark (de secretaris) Viënetta ijs. Dat was een heerlijke verassing.

Voor we het wisten waren de eerste 2 uur al voorbij en werd de muziekruimte omgetoverd naar een danszaal waar volop gefeest kon gaan worden. En dat doen tieners maar al te graag, lekker dansen en kletsen! Een mooie afsluiting van de kerstweek voor Vrienden van Zuilen.

Vrienden van Zuilen heeft nu 2 weken vakantie en start op 7 januari weer in het Vorstelijk Complex.

Terug naar overzicht