Vrijwilligersspeeddate op 7 oktober

Actief op Zuilen! Vrijwilligers-speeddate op 7 oktober

Op woensdagavond 7 oktober organiseert het netwerk ‘Jong op Zuilen’ een vrijwilligers-speeddate voor iedereen die in Zuilen woont en iets wil betekenen voor de andere bewoners in de wijk. Voor zijn buurman die het even te druk heeft, voor haar straatgenoot die zich eenzaam voelt, voor het meisje van twee straten verder dat rekenles nodig heeft of voor de buurkinderen die willen spelen in een veilige speeltuin. Kortom: voor iedereen die in Zuilen woont en zich samen met anderen sterk wil maken voor een mooie en gelukkige wijk!

 

Diverse vrijwilligersorganisaties en initiatieven, waaronder de Roobolkapel, Kerst in het Julianapark en Bij Bosshardt presenteren hun werkzaamheden en idealen. Zij vertellen wat ze doen en waarin ze op zoek zijn naar vrijwilligers. Aan het einde van de avond weet je wat er allemaal gedaan wordt in de wijk en waar jij wat zou kunnen betekenen. Wat past binnen jouw mogelijkheden, talenten en agenda? Tijdens de speeddate ontdek je wat jij het liefste wilt en kunt doen.

 

Nieuwsgierig?

Kom op woensdagavond 7 oktober naar de Bethelkerk (Burg. Norbruislaan 1). De avond duurt van 20.00 tot 21.30 uur. De kerk is open vanaf 19.30 en de speeddate start om 20.00 uur. Na 21.30 staat er een borrel klaar. Like ook onze facebookpagina “Actief op Zuilen” en blijf op de hoogte van de voorbereidingen van de speeddate.

 

Ontstaan netwerk ‘Jong op Zuilen’

In oktober 2014 werd de eerste vrijwilligersspeeddate ‘Actief op Zuilen’ georganiseerd. Dit vanuit een initiatief waarin 20-ers en 30ers iets willen betekenen in hun wijk. Ze willen hun tijd, energie en inzet geven aan anderen. De speeddate was een succes en van de meer dan 50 bezoekers lieten velen hun visitekaartje (deze krijg je bij binnenkomst) achter bij éen van de organisaties om aan de slag te gaan als vrijwilliger voor kortere of langere periode.

Terug naar overzicht