Warme Kerst bij de bieb op Zuilen met Joris’ Kerstboom

In 9 Utrechtse bibliotheken, waaronder die op Zuilen, staat van 9 t/m 24 december Joris’ Kerstboom, gebaseerd op het KRO-NCRV tv-programma van presentator Joris Linssen. Hierin nodigt hij mensen uit om een bijzonder persoon in hun leven in het licht te zetten. Bezoekers kunnen in de 9 bibliotheken hetzelfde doen.

Wie zet jij in het licht?

Bij de Joris’ Kerstboom is vanaf maandag 9 t/m dinsdag 24 december de mogelijkheid om een mooie kerstgedachte voor iemand in de boom te hangen. Bedank een reddende engel, zeg sorry of vier een hechte vriendschap. Wie zet jij in het licht? Het ophangen van de foto’s en kerstwensen kan leiden tot mooie gesprekken bij de kerstboom. Zo wordt Joris’ Kerstboom voor veel mensen een echte ontmoetingsplaats in de dagen voor Kerst. Tijdens openingstijden in de Centrale Bibliotheek en de Bibliotheken Hoograven, Kanaleneiland, De Meern, Oog in Al, Overvecht en Zuilen. In de Bibliotheek Vleuterweide is er de hele periode een speciaal, in Leidsche Rijn Centrum op zaterdag 14 december. Zie www.bibliotheekutrecht.nl/joriskerstboom  voor meer informatie.

 Landelijke actie Joris’ Kerstboom

Circa 200 bibliotheken in Nederland doen mee aan de sympathieke actie. Op www.joriskerstboom.nl is te zien waar in Nederland een Joris’ Kerstboom staat en kunnen bezoekers een online kerstgedachte voor een dierbare achterlaten.

 

Terug naar overzicht