Warme Kerst in de bieb op Zuilen met Joris’ Kerstboom

In de Bibliotheek Utrecht staat van 6 t/m 23 december een Joris’ Kerstboom. Iedereen kan daarin een kerstbal met daarin een kerstgedachte voor een dierbare ophangen. De bomen staan in de Centrale Bibliotheek en de Bibliotheken Hoograven, Kanaleneiland, Overvecht en Zuilen. 

Bij elke kerstboom staan kerstballen klaar. Deze kan men vullen met een persoonlijke boodschap in tekst, tekening of foto en in de boom hangen. Zo groeit de boom uit tot een echte Joris’ Kerstboom! 

Kinderkoor OBS de Koekoek
Op 22 december van 14.00 – 14.30 uur zingen kinderen van het Koekoekskoor van OBS de Koekoek kerstliederen bij de kerstboom in de Centrale Bibliotheek, op het plein op de eerste verdieping. 

Tv-uitzending
De Joris’ Kerstboom is een vertaling van het tv-programma van presentator Joris Linssen. Daarin nodigt hij mensen uit om hun verhaal te delen en stil te staan bij een dierbaar persoon.

Joris’ Kerstboom is dé plek om een reddende engel te bedanken, sorry te zeggen of een hechte vriendschap te vieren. Joris Linssen is op woensdag 12 december in de Bibliotheek Gouda voor de tv-opnames voor Joris’ Kerstboom. De uitzending is op zondag 23 december om 21.10 uur op NPO 2.

                     

Terug naar overzicht