Week van de Circulaire Economie: ook op Zuilen met Buurman Utrecht

Van 3 tot 7 februari is het de week van de Circulaire economie. De gemeente Utrecht wil in 2050 een volledig circulaire stad zijn, waar materiaalstromen en grondstoffen oneindig hergebruikt worden. Diverse organisaties in Utrecht zijn bezig met Circulaire Economie maar voor de Utrechtse inwoner is niet altijd helder wat hier mee wordt bedoeld.

Ben je benieuwd hoe je hier als bewoner aan kan bijdragen? Kom dan langs bij Buurman Utrecht. Buurman Utrecht is opgezet door Simone Tenda en Bianca en Charlotte Ernst. Zij hebben vorig jaar hun deuren geopend in Het Hof van Cartesius op de Vlampijpstraat 94. Buurman Utrecht redt afgedankte en gebruikte bouwmaterialen van de stort of recycling en zorgt voor hoogwaardig hergebruik van deze materialen.

Ze hebben een bouwmarkt voor verkoop van al deze materialen en een werkplaats waar cursussen en workshops worden gegeven. De materialen worden tegen een lagere prijs aangeboden dan nieuw en daarmee is Buurman Utrecht ook interessant voor bewoners met een kleinere beurs. Kom in de week van de Circulaire Economie langs om meer te horen over de werkwijze van Buurman Utrecht en doe idee├źn op hoe jij kan bijdragen.

Buurman Utrecht is open voor verkoop van materialen van donderdag-zaterdag, 10.00-18.00 uur.

Meer weten over Buurman Utrecht?

www.buurmanutrecht.com

Bianca@buurman.in

Bianca Ernst 06-17648396

Terug naar overzicht