Yin yoga, hormoonyoga en Mindfulnesslessen

18.45 tot einde | toegang zie tekst

Locatie: SEB gebouw Wattlaan 10

Vanaf 15 januari 2019: een nieuw lesblok heerlijk ontspannen tijdens Yin yoga-, hormoonyoga- en Mindfulnesslessen in Zuilen.

Kleine groepen. En beginners zijn ook erg welkom!

MINDFULNESS -laagdrempelig en zónder verplicht huiswerk- In deze zeer relaxte mindfulnesslessen leer je door middel van meditatie, ademhalings- en lichte yogaoefeningen in een rustig tempo steeds beter jezelf te ontspannen, je aandacht te focussen en jezelf te onderzoeken. Daardoor word je je weer bewuster van jezelf en je omgeving, leer je hoe je beter kan omgaan met stress en minder piekert. Het bevordert de slaap, je gaat weer meer in je kracht staan en je geniet weer meer van het nu. Dé mindfulnesslessen met aandacht voor lichaam én geest.

YIN YOGA is zeer ontspannende, rustige yoga. Vijf kwartier heerlijke rust met jezelf, maakt je fysiek en mentaal ontspannen, vermindert blokkades, is bevorderlijk voor de gezondheid van je bindweefsels en voor de slaap, geeft veel rust en herstel en heeft een verjongende werking. Goed voor iedereen die rust zoekt en/of stijf is. Heerlijk om de dag ontspannen mee te beginnen of af te sluiten.

HORMOONYOGA is een yogavorm waarin we met specifieke ademhalingsoefeningen en houdingen uit verschillende yogatradities, extra aandacht hebben voor ontspanning en voor maximale doorstroming in diverse relevante hormoonkliergebieden. Hormoonyoga is gericht op het verminderen van klachten die het gevolg kunnen zijn van hormonale disbalansen bij vrouwen, zoals klachten door overgang, cyclus en schildklier. U kunt ook een afspraak voor privésessies of -behandelingen maken.

Op 15 januari 2019 start een nieuw lesblok in het SEB-gebouw, Wattlaan 10:

op dinsdagen: van 18:45 tot 19:45 uur: Hormoonyoga,

van 20:00 tot 21:15 uur: Yin yoga

op woensdagen: van 09:30 tot 10:45 uur: Yin yoga

van 18:45 tot 19:55 uur: Mindfulness,

van 20:00 tot 21:15 uur: Yin yoga

Tarieven: abonnement heel lesblok (10 lessen in 1e trimester 2019): € 125, proefles: € 10, losse les: € 14.

LET OP: Deelname alleen na afspraak.

Voor meer informatie en opgeven: Esther van Rozen, www.jouwyogaenmindfulness.nl info@jouwyogaenmindfulness.nl of 06-22862468.

Terug naar overzicht