Zomervakantie Zuilen 1

De eerste week van de zomervakantie zit er voor de kinderen al op en werk twee gaat beginnen. Week 1 was voor veel kinderen een erg leuke week. Veel bewoners uit de wijk hebben zich ingezet om leuke activiteiten te organiseren. De week begon met een activiteit in speeltuin de Watergeus. Op zondag stond daar voor de waaghalzen een reuzetrampoline, alle kinderen bleken ware acrobaten. Op maandag namen de vrijwilligers van Bewonersactiviteiten Zuilen de kinderen mee naar het park en, ondanks dreigende wolken, de kinderen vermaakten zich prima in de speeltuin en bij de dierenweide.

Op woensdag was het erg lastig om te kiezen. Kinderen konden knutselen op de dierenweide in het Julianapark, konden op het springkussen bij de Watergeus of konden mee met het uitstapje van Bewonersactiviteiten Zuilen. Dat laatste ging, door het slechte weer, helaas niet door maar de kinderen deden in buurthuis de Beatrix bij het Vorstelijk Complex allerlei leuke activiteiten. Knutselen, spelcircuit en zelfs zwarte magie.

Op vrijdag maakten de kinderen in het Vorstelijk Complex een toneelvoorstelling en het decor voor deze voorstelling. Dit was ook een groot succes en de kinderen straalden als echte sterren.

Gisteren werd de eerste week afgesloten in speeltuin de Waterkers met Popstars. Ook hier straalden de kinderen als echte sterren.

Vandaag begint week twee en er is weer veel te doen. Alle activiteiten staan in het vakantie toe doe boek, deze is uitgedeeld op de scholen in Zuilen. Geen boekje ontvangen? Bel met Menno van Verzet de Zinnen en hij zorgt dat het boekje bij u terecht komt. 0614044422

Terug naar overzicht