Zuilen versiert! Haak je in bij het buurtbreien?

vanaf 23 maart tot aan Koningsdag tot kort | toegang gratis

Locatie: Thuis en op 6 verschillende ontmoetingspunten

Link: www.facebook.com/groups/burennetwerkzuilen

Zuilen versiert! Haak je in?

 

Om in deze coronatijd toch Koningsdag te vieren, gaan we heel Zuilen versieren! We kunnen wel wat vrolijkheid en saamhorigheid gebruiken toch? Het thema van Koningsdag is niet voor niets:

Ik+ Jij = Wij

Op de volgende manieren kun je meedoen:

 

1) We gaan buurtbreien. Versier bomen, lantarenpalen, hekwerken met de meest kleurrijke haakwerkjes, breisels en knoopkunstwerken. Vanaf 1 april verschijnen er steeds meer kleurrijke verrassingen. Haak je in?

 

2) Bijna alle Zuilense ontmoetingspunten voor ouderen breien en haken mee. Zorgtrecht, De Dame, Oog voor Utrecht, Bij Bosshardt en buurthuis de Beatrix versieren hun ontmoetingspunt én maken het samen al een aantal weken van te voren gezellig. We vragen ook de Zuilense basisscholen en de speeltuin om hun plein zo creatief mogelijk te versieren.

 

3) Versier op Koningsdag je huis, straat of pleintje. Wil je gangmaker zijn in je straat? Vraag dan bij samenzuilen@gmail.com de feestelijke versier-je-straat-box aan.

 

4) Koninklijke wandelingen en speurtochten. We zetten een wandeling door Zuilen uit in de vorm van een kroon. Ook komen er nog een aantal verrassingsacties en speurtochten door de wijk. Hou ons in de gaten!

 

We kijken nog of we ook een kinderactiviteit kunnen doen op de dag zelf bij het Vorstelijk Complex. Dat is even puzzelen vanwege de coronaregels.

 

Iedereen kan meedoen

 

We verzamelen bolletjes wol en versiermaterialen bij buurthuis De Beatrix. Je kunt daar vanaf 23 maart materiaal brengen én ophalen. Alle weekdagen tussen 9.30-16.30. En wil je je huis versieren maar heb je geen geld, mail dan tussen 10-20 april naar samenzuilen@gmail.com. Wie weet hebben we tegen die tijd een versier-je-huisbox voor je.

 

Samen Zuilen

In Samen Zuilen werken de Zuilense bewonersorganisaties samen aan alle jaarlijkse evenementen en tradities. Wil je iets betekenen of heb je een vraag? Mail dan met samenzuilen@gmail.com.

 

Hou ook www.zoiszuilen.nl/koningsdag en ons twitteraccount @zoiszuilen in de gaten en de facebookgroep Burennetwerkzuilen.

Terug naar overzicht